De Hellumstocht

Volg ons op Twitter
Downloads:

Route als pdf

De poster

De brochure

Geo Caching
Facebook

Route Dag 9, 08-09-2013:
Hoek van Holland - Scheveningen


We zouden vandaag bezoek krijgen van de cameraploeg van de KRO en zo gebeurde dit dan ook. Qua wandelen strooide het wel roet in het eten. In plaats van te starten met de wandeling om half elf liep dit al uit naar half twaalf. Om half twee waren we al 2 km verder gekomen.......
Er stonden vanochtend meerdere mensen klaar om met ons mee te lopen en gelukkig kozen zij er voor om niet op ons te wachten en door te lopen.
Op gegeven moment kwam de regen met bakken uit de hemel gevallen. Hierdoor liep het filmen nog meer vertraging op. Nadat we een kilometer of 10 diverse malen op en neer gestuurd werden voor de perfecte shots werd er besloten ook verder te reizen met de cameraploeg richting het aankomst hotel om daar de laatste shots te schieten.
Minder gelopen dan vandaag op het programma stond maar wel meer vermoeid werd uiteindelijk de stikker gepakt. Het totaal van de te realiseren 250 km wordt toch gehaald omdat we enkele dagen eerder een flink stuk om hebben moeten lopen.
Morgen het laatste deel van de Hellumstocht richting het Binnenhof voor het aanbieden van de petitie. Nu eerst even slapen.

Morgen Scheveningen - Den Haag - PETITIE AANBIEDING - ROND 15.00 - 12.00 uur vertrek !