De Hellumstocht

Volg ons op Twitter
Downloads:

Route als pdf

De poster

De brochure

Geo Caching
Facebook

Route Dag 8, 08-09-2013:
Vlaardingen - Hoek van Holland


Vanmorgen vroeg uit de veren. Enerzijds omdat we niet meer konden slapen en anderzijds omdat er filmopnamen gemaakt zouden worden deze ochtend. Na een heerlijk ontbijtje heeft Helma de reeds bekende en de inmiddels landelijk gewilde stikker geplakt bij de hotelingang.
De mooie tocht ging dit maal eerst door en waterrijk natuurgebied. Onderweg waren de weergoden ons zeer welgezind want het regende in heel het land pijpenstelen zoals we via alle media vernamen maar wij hebben het droog gehouden. Daarna liepen we continu langs de nieuwe Waterweg waarbij we mooie en grote schepen voorbij zagen komen. Er haakten onderweg spontaan nog bekenden bij ons aan die een stuk meeliepen. Bij aankomst in het hotel wachtte er ook nog een verassing op ons omdat er familie op bezoek was gekomen. Na weer een prima prestatie door alle lopers te hebben neergezet hebben we nog heerlijk even in het zonnetje kunnen genieten van een drankje.
Morgen een welverdiende rustdag en dan op voor de laatste hindernissen. We zijn er bijna en hebben inmiddels zo'n 220 km van de Hellumstocht er op zitten.

Morgen: rustdag 2 in Hoek van Holland.