De Hellumstocht

Volg ons op Twitter
Downloads:

Route als pdf

De poster

De brochure

Geo Caching
Facebook

Landelijke Estafette 2018

Burgemeesters doen mee aan Landelijke Estafette
Verschillende burgemeesters en wethouders doen mee aan de Landelijke Estafette Toegang Assistentiehonden. Van 12 tot en met 20 mei trekt de Estafette door alle provincies. Dit om aandacht te vragen voor het probleem dat, ondanks wetgeving, nog steeds mensen met assistentiehonden toegang tot publieke ruimten wordt geweigerd. Op de route zijn diverse clusterlocaties gepland voor manifestaties. Een prima moment in de route om met veel deelnemers en bezoekers de Estafette kracht bij te zetten.

In elke stad/dorp/gemeente op de route plakken deelnemers aan de Estafette welkomstickers op het raam van een bedrijf / winkel / praktijk / gemeentehuis / sportkantine of iets dergelijks. Zo plakken we door heel Nederland stickers en maken we de toegankelijkheid voor onze assistentiehonden zichtbaar!

Wil jij ook welkomstickers plakken maar ben je geen deelnemer aan de Estafette? Tijdens de tocht kun je deze ophalen bij de organisatie, ook bij de start op 12 mei, de finish op 20 mei en tussendoor op de clusterlocaties.

De clusterlocaties van de Estafette vind je hier.

Alleen assistentiehonden meenemen

Voor een ordelijk verloop is het dringende verzoek alleen assistentiehonden mee te nemen. Dus géén gewone (huis)honden.